Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ad Josef Konáš. EU není stát. Není, nikdy nebyla a moc si neumím představit, že by někdy byla.

Ad příspěvek samotný. V dnešní době kdy se za liberály vydávají socialisté a levičáci všeho druhu je otázka, jestli ten nešťastně posunutý výraz vůbec užívat. Ostatně, co když měl pan Kalousek na mysli právě socialsity a levičáky všeho druhu? Pak by slova o vlastizrádcích vcelku i dávala smysl.

0 0
možnosti

To je urážka pro každého. Stačilo by, kdyby řekl, že k tomu musí mít strana mandát. Ono totiž se jen tak nezíská, když si uvědomíme tu kdysi nízkou účast do europarlamentu. Úplně v klidu by se to mohlo obejít bez urážky, neboť z EU chtějí vystoupit různě smýšlející.

0 0
možnosti
Foto

Jak řekl ministr Talleyrand Napoleonovi na okraj jedné hloupě prohrané bitvy jedním hloupým generálem: Je to horší, než zrada. Je to hloupost ! Na nadbíhání ruské imperiální politice není nic liberálního a referendum není jen demokratický nástroj, ale i způsob, jak demokracii demontovat. Právě to by měl politik rozeznat na první pohled. Evropská unie je stát jako každý jiný, po záplavě provinčních salonních levičáků ala Junkers, Barroso,Schulz nebo Mogheriniová čeká na svou Thatcherovou nebo Reagana. Jourová či Mach jimi nejsou.

4 0
možnosti

Nedovedu si predstavit, ze by liberalni vlada smerovala na vychod. I neclensky stat muze spolupracovat s EU, chce to mit ale schopne politiky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.