Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel bydlím v centru Prahy a vozítka potkávám opravdu denně. A mockrát jsem musel synka na poslední chvíli strhávat z cesty vozítku z vyděšeným turistou. Když vás dohání, tak o nich nevíte. A nebezpeční jsou také profíci, obsluhující tři mašinky najednou.

1 0
možnosti

Myslím si, že než zákaz je lepší postupně budovat symbiózu. Ta může probíhat automaticky, ale také i podle nastavení nějakých pravidel. V kritických místech si dovedu představit značky, aby se jezdilo opatrně a dávalo pozor na děti. Ne že by se to týkalo jenom těchto míst, ale dávat jej plošně mi nedává smysl. Na většině ulic moc nejezdí. Také by bylo vhodné, aby průvodci povinně turistům tuto situaci vysvětlovali.

0 1
možnosti

Vážení čtenáři, zákaz vozítek Segway se mi v mé práci nedotkne. Nicméně jakož člena liberální strany se mne to týká velice. Kdo jiný by se měl zastávat podnikavých občanů, než liberální členové strany prosazující svobodu jednotlivce. Myslím, že to není natolik vážný problém, aby se kvůli tomu vyhazovali lidé z práce.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že ty Segwaye natvrdo zakážou a lid se bude radovat. Mezi tím ještě bude několik pronásledovaček a honiček policie se segwaysty nerespektujících zákaz jízdy po chodníku a výsledek těchto honiček bude možná i tragický a bude opět argumentem, jak je správné, že jsme tohle zakázali. Po čase až cena těchto vozítek klesne a mladší generace lidí je začne houfně kupovat, budou zase brečet, že nemohou jezdit po chodnících. Jo stát se super zbraň v rukách většiny, jak uzurpovat jakoukoliv menšinu.

0 0
možnosti

Má to dvě stopy? Má. Má to motor? Má. Pak je to dvoustopé motorové vozidlo a to na chodník nepatří ;-)

3 0
možnosti

rekl bych, ze duvodem zakazu je chovani uzivatelu techto vozitek. kdyby s nimi nebyl problem, nebyl by duvod je zakazovat.

5 0
možnosti

Je to konkurence města. Aby bylo možné provádět experimenty s koly, je potřeba zlikvidovat Segway. Proč kolo ano a Segway ne? Město přeci ví, že kola také jezdí tam, kde by se nemělo. Ale to podporují. Proč?

0 3
možnosti

P98e61t74r 94A70g44u53l65á75r

2. 10. 2016 13:32

Vycházel jsem z obchodu ve Vratislavově ulici, to je ulice vedoucí od Vyšehradu k železničnímu mostu. Udělal jsem kork ven a jen tak tak, že jsem stačil uskočit. Po chodníku mezi auty a domem projelo asi šest důchodců na Segwayích. Když jsem vykročil ven, byli tak dva až tři metry ode mně. Nestačili by zastavit, protože jeli z kopce dolů, tak prostě pokračoval celý zástup dál. Neobtěžovali se ani s tím, že by jeli v zástupu za sebou. Jeli prostě vedle sebe i za sebou. Jediné dámě v důchodovém věku to nejspíše přišlo hloupé, tak za sebe zavolala "Sorry!". Ostatním to bylo fuk. Patřím tedy mezi ty, kteří mají vlastní zkušenost. Vím, že Segwaye nebezpečné jsou. Autorovy argumenty jsou liché. V centru je nebezpečných míst spousta. Proti individuálnímu používání nic nemám. On stejně každý příjde na to, že je to nesmysl pro cestu do práce a sám se rozhodne to nepoužívat. Ale proti organizované zábavě - kšeftu - kdy jde jen o to co nejvíce toho pronajmout a skásnout, kdy při řešení zodpovědnosti bude jeden shazovat vinu na druhého jsem pro regulaci nebo zákaz.

6 0
možnosti

Jednu zkušenost na základě které chcete vyhodit spoustu lidí z práce a poškodit majitelé objektů apod.

0 1
možnosti
Foto

vše, co se pohybuje výrazně rychleji než chodec, na chodník nepatří

5 0
možnosti
Foto

Ano. Ani pirát Lacina ne.

0 0
možnosti
Foto

Segway v centru města je zlo.

Historické centrum Prahy je tak malé, že segway ani není potřeba, projdete ho za krátký čas pohodleně po svých, do schodů k Hradu stejně segway nevyjede.

Ale tupá bezohlednost má vždycka své fanoušky, obvykle z řad lidí, kteří mají z dané situace osobní prospěch, zpravidla finanční. Takže Vás chápu Rv

10 0
možnosti

Motorová vozidla na chodník nepatří. Žádná.

Bohužel za mindopr kdosi kdysi vyprodukoval (víbůh, zda z blbosti nebo za peníze) stanovisko, že Segway je chodec. Teď se to mimořádně nešikovným způsobem vrací do normálu. Motorová vozidla patří na vozovku.

10 0
možnosti

P89e15t96r 85T73o43m54e22k

2. 10. 2016 11:46

Už několikrát jsem musel uhýbat v poslední chvíli. Takže na chodník ne !!!! Vám to asi kazí kšeft.

11 0
možnosti

Je to naprosto anti-liberální. V Praze je místa dost.

0 6
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.