Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Čest každému, kdo se nebojí být morálním svobodným odpovědným občanem. Svobodným rozumem k logickým celkům. Vám samozřejmě karma.R^

6 0
možnosti
PM

P59a89v92e14l 53M35a83c27h

5. 7. 2016 23:37

Velice dobre napsane pane Hlinomaz. At uz je to socializmus anebo neo-marxizmus oboji nakonec neprinese nic dobreho pro obycejne lidi. Duvod? Protoze ani jeden ani druhy system si na sebe nakonec nevydelaji a implouduji. Kdyz uz neni z ceho brat, tak to levicaci proste hodi do klina tem "spatnym kapitalistum, aby to spravili. A ti to nakonec take spravi. At se to nekomu libi nebo ne, to je pravda, ktera se uz ve svete opakovala mnohokrat a jsem si jisty, ze se bude opakovat jeste mnoho a mnohokrat protoze lide jsou nepoucitelni.

7 0
možnosti
JR

J30a49r11a 72R68a22n25k

5. 7. 2016 22:52

Brexit strasi Anglicany zijici v cizine, pochybuji, ze by byli tak "socialisticti", jako Vy:-/

0 11
možnosti
JR

J92a69n 80R71á75ž

6. 7. 2016 8:29

Většina z těchto Angličanů socialisté jsou, jenže to o sobě neříkají a jsou neradi když se jim tak říká. Ale to nic nemění na faktu, že internacionalistická ideologie politicky jednotné Evropy má původ v marxismu.

3 0
možnosti
Foto

Ale v tom je ten problém, co s EU, když velká část populace dává přednost státním výhodám před morálkou ?

1 0
možnosti
PH

U nás k tomu musí být mandát, aby se mohla dělat liberální politika. Bez toho nejde dělat nic, proto by bylo rozumnější přemýšlet o referendu po stranických volbách. Pokud by dopadly tak, že by se výsledek od dnešních průzkumů nelišil, tak to ani nemá cenu. Je to sice demokratické, ale podle mne trochu bezpředmětné. Protože proč bychom volili pro, když v Unii jsme? Referendum musí vyvolat nové strany s převahou a s mandátem.

1 0
možnosti
PK

Když chcete kritizovat "Brusel", a je co kritizovat, nepoužívejte pojem socialismus. Když už, ale také nepřesně, "neomarxismus". Základním atributem socialismu je forma vlastnictví a té socialistické je EU na hony vzdáleno.

0 3
možnosti
PH

Je to nová moderní forma socialismu, která se vyznačuje i trochu fašistickým prvkem... kapitalismus se musí využít pro blaho státu... !!

4 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.